Gedragsproblemen? Leer de constitutiebeelden kennen!

Met de (antroposofische) complementair wetenschappelijke visie op de mensen zijn/haar constitutie kan een eventuele disbalans of stoornis worden onderkend zoals (neiging tot) autistisch gedrag, hooggevoeligheid en ADHD. De oorzaak die zo gevonden wordt is verrassend, evenals het omgaan ermee. In de workshop worden 6 constitutiebeelden besproken. Er worden veel praktische voorbeelden gegeven.

Resultaat

Je kent de constitutiebeelden en hebt instrumenten meegekregen om ze te herkennen. Je hebt begrip voor ‘ander‘ gedrag en kent manieren om dit te begeleiden.

Werkvormen

Naast theorie worden er ervaringsoefeningen gedaan, deze vergroten herkenning en begrip, waar vormen van begeleiden uit voort vloeien.

Docent(en)

Geertje Post Uiterweer (1950); vrijeschoolleerkracht, trainer, opleidingsmanager / adviseur en schrijver van het boek: Je kan er ook anders naar kijken, over gedragsproblemen bij kinderen en volwassenen.

foto Geertje

Geertje:

“Graag wil ik mijn ervaringskennis delen, zodat deelnemers de mogelijkheid hebben iets toe te voegen aan hun eigen pakketje ervaringskennis.”

Aanmelden

Wil je je interesse kenbaar maken voor deze training of heb je een andere vraag? Dan kan dat door een mail te sturen naar: info@scillz.nl