Type training: in company
Datum: in overleg
Locatie: in overleg
Duur: nader te bepalen
Kosten: op aanvraag

Docent(en)

Annemieke Korte (1957) werkte jarenlang als begeleider en teamleider in de VGZ en in de Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Aansluitend werkte zij als opleider, waarbij zij zich ging bezighouden met het onderwerp ‘helend klimaat’. Op dit moment is zij werkzaam als docent en is zij als projectmedewerker verbonden aan de NVAZ, de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders.

 foto Annemieke

Annemieke:

“Ik zie het als mijn missie om de speciale kleine dingen te verhelderen die maken dat mensen met een beperking meer in balans komen of blijven. Hiermee schep je een basis voor verdere ontwikkeling”.

Achtergrondinformatie

Deze studiedagen vinden plaats binnen het kader van project ‘Helend Klimaat’. In dit project werkt Annemieke Korte aan de totstandkoming van een reeks van vier boekjes over de vormgeving van het leefklimaat voor mensen met een beperking.

Deze studiedag wordt medegefinancieerd door het onderzoeksproject 'Helend Klimaat', ondersteund door het Bernard Lievegoed onderzoekscentrum.

Aanmelden

Wil je je interesse kenbaar maken in deze training, wil je op de hoogte gehouden van de datum of heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.