Maak beroepsontwikkeling persoonlijk

Scillz ondersteunt met haar aanbod de ontwikkelingen in de maatschappij, die vragen om zelfbewuste en ondernemende zorgmedewerkers met brede competenties om menswaardige zorg te leveren. Scillz doet dit vanuit een holistische mens- en wereldvisie met nadruk op de persoonlijke beroepsontwikkeling. 

Onderwijs gericht op de toekomst

Scillz biedt met haar aanbod voor menswaardige zorgverlening actuele en inspirerende tools die aansluiten bij de hedendaagse beroepspraktijk:

  • Opleidingen: waaronder Maatschappelijke Zorg niveau 3 en 4 in diverse uitstroomrichtingen. De combi VIG-MZ is in voorbereiding. Met als resultaat een landelijk erkend diploma van het Ministerie van Onderwijs, als aan alle eisen is voldaan.
  • Trainingen: met inspirerende thema's, reflectietools en kennis die aansluiten bij de mensvisie en ontwikkelingen van de zorgorganisaties. Met als resultaat een certificaat als aan de voorwaarden is voldaan.
  • Coaching: voor individuen en/of teams, waarin persoonlijke thema's, beroepsthema's en andere vraagstukken onderzocht worden. Met als resultaat meer zelfkennis, minder ziekteverzuim en een betere samenwerking.
  • Maatwerk & Advies: rond onder andere het opleidingsbeeld van de zorginstelling. Met als resultaat meer samenhang en continuïteit. 

Waar mogelijk richten we ons aanbod zo in, in co-creatie met zorgorganisaties, dat de deelnemer toegerust op de actuele werksituatie en als zorgprofessional klaar is om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.

Algemene Video Scillz:

Alexandra Buijsman van Scillz: 

Meer informatie

Meer informatie over onze opleidingen, trainingen, coaching of maatwerk en advies vind je op de vervolgpagina's. Of neem contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.