Aanbod opleidingen

Zoek je een opleiding of een training en ben je echt gemotiveerd een betere zorgprofessional te worden? Scillz helpt je groeien. Je leert steviger te staan in een veeleisende werkomgeving. Ook ontwikkel je een houding waardoor je permanent leert van praktijksituaties.  

Zorg voor je groei

Scillz verzorgt niet gesubsidieerd onderwijs in 1 tot 2 jarige trajecten en doet dat vanuit een holistische mensvisie. Scillz heeft eigen crebo erkenningen voor de 6 uitstroomprofielen van de opleiding Maatschappelijke Zorg (MZ) op MBO niveau 3 en 4. Deze opleidingen kun je volgen binnen één van de volgende routes:

  • BBL (Beroepsbegeleidende leerweg met een werkplek van 16 uur per week)
  • Derde leerweg (leren met een stageplek van 16 uur per week)

Locatie

De lessen worden gegeven in Zeist of in Middenbeemster. Starten op een andere locatie behoort ook tot de mogelijkheden, indien één of meer zorgorganisatie(s) daarvoor kiezen en een overeenkomst sluiten met Scillz.

Is er iets niet helemaal duidelijk of ben je op zoek naar specifieke informatie die je op de website niet terug kunt vinden? Mail dan gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en stel je vraag.

Anke (student):

Koen (student):

Meer informatie

Wil je meer weten over onze opleidingen Maatschappelijke Zorg? Hieronder zie je welke groepen er starten het komende jaar. Klik onderaan een kolom op 'lees meer' voor uitgebreide informatie en een link naar het aanmeldformulier.