Maak beroepsontwikkeling persoonlijk

De veranderingen in de maatschappij vragen om ondernemende zorgmedewerkers met competenties die passen bij de paradigmashift van ‘zorgen voor’ naar ‘zorgen dat’. Dit vraagt van de professionals zich persoonlijk te verbinden met hun werk en hun beroepsontwikkeling serieus ter hand te nemen. Scillz draagt bij aan deze switch.

Onderwijs gericht op toekomst

Wij bieden actuele en inspirerende tools die optimaal aansluiten bij de beroepspraktijk, waarin de eigen regie van de student centraal staat. Onderwijs dat zich richt op een goed toegeruste zorgprofessional die klaar is voor de toekomst.

Scillz zet haar jarenlange opgebouwde kennis en ervaring in met face to face contact, coaching, casuistiek bespreking en inspirerende literatuur. In ons onderwijs staat zowel de professional als de cliënt en zijn netwerk centraal. Wij ondersteunen zorgprofessionals in het inrichten van een proces van goede menswaardige zorg vanuit de (levens)visie van de instelling en zoeken mee naar hoe het efficiënter kan met minder middelen.

Docenten en lesmateriaal voor mbo

Veel docenten van Scillz hebben jarenlange ervaring in de zorg. Zij sluiten aan bij praktijkervaringen van de student, verdiepen hiermee de lesstof en reiken waar nodig hun praktijkkennis, inzichten en ervaring aan. Docenten bieden ervaringen, tools en vaardigheden waarmee studenten direct aan de slag kunnen in de dagelijkse praktijk. 

Erkenning NRTO

Scillz heeft het NRTO keurmerk. NRTO staat voor Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Het NRTO keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Op de website van de NRTO vind je meer informatie over het NRTO Keurmerk. Als lid van de NRTO onderschrijven wij ook de opgestelde NRTO gedragscode.

Onze klanten kunnen ervan uitgaan dat Scillz voldoet aan de NRTO Kwaliteitseisen rond transparantie van producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van trainers en docenten. Scillz wordt regelmatig getoetst door een onafhankelijke externe instelling of zij aan de kwaliteitseisen voldoet.

Op ons aanbod zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van NRTO. Op de website van de NRTO staat de laatste versie van de NRTO Algemene Voorwaarden.

keurmerk nrto kl

Registratie CRKBO

Scillz is geregistreerd bij de CRKBO. Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Met deze registratie komt Scillz voor de Belastingdienst in aanmerking voor BTW-vrijstelling, met als gevolg dat onze opleidingen en trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

CRKBO Instelling kl

Aanvullende informatie

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan door studenten van Scillz de een verzoek gedaan worden om één van de volgende documenten te ontvangen:

 • Opleidingsgids
 • BPV gids
 • Studentenstatuut incl. klachtenprocedure
 • Onderwijs- en Examen Regeling

Jaarverslagen

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunnen desgewenst de volgende jaarverslagen van Scillz opgevraagd worden:

 • Bestuurlijk jaarverslag 2016-2017
 • Financieel jaarverslag 2016
 • Financieel jaarverslag 2017
 • Financieel jaarverslag 2018
 • Financieel jaarverslag 2019
 • Financieel jaarverslag 2020
 • Financieel jaarverslag 2021